Skystas chlorofilas "Spygliuočių eliksyras"

Žaliasis augalų kraujas

Ar kada nors kilo mintis, kodėl augalas žalios spalvos? Ogi dėl juose esančio chlorofilo – žalio spalvos auginimo pigmento, kuris kaupia augaluose saulės energiją ir dalyvauja fotosintezėje. Dėl unikalios savybės sugerti saulės energiją, chlorofilas dar vadinamas „skysta saulė“.

Cheminiu požiūriu chlorofilas labai panašus į hemoglobiną. Hemoglobino formulė beveik identiška chlorofilo formulei. Skirtumas tik toks, kad chlorofilo sudėtyje yra magnis, o hemoglobino – geležis. Funkcinės chlorofilo savybės tokios pat, kaip kraujo funkcijos žmogaus organizme. Kaip hemoglobinas nudažo kraują raudonai, taipp chlorofilas augalų lapus nudažo žaliai.

Pastebėta, kad chlorofilas padeda apsivalyti organizmui nuo radioaktyvių medžiagų ir toksinų, tokių kaip sunkieji metalai ir arsenas. Specialistai chlorofilą vadina pačia geriausia kraujo valymo ir atkūrimo priemone.

Nauda

Kad chlorofilas labai naudingas ir reikalingas žmogaus organizmui, žinojo jau Antikos graikai. Jie perdirbdavo žalius augalų palus ir gautą substanciją substanciją naudodavo žaizdų, sumušimų, įdreskimų gydymui. Tradiciškai chlorofilas buvo naudojamas kaip priemonė gaivinanti kvėpavimą, naukinanti blogą kūno kvapą, esant virškinimo problemoms, anemijos atveju – kaip priemone stimuliuojanti kraujo kūnelių gamybą. Taip pat chlorofilas suteikdavo energijos dirbant sunkius darbus, atsigaunant po ligų.

1960 metais Leningrado mokslininkai atliko natrio chlorofilino, esančio chlorofilo sudėtyje, tyrimus bandymuose su gyvūnais ir nustatė, jog jis reguliuoja kraujospūdį, reguliuoja diurežę, gerina kraujo sudėtį, neleidžia atsirasti anemijai, gelbsti apsinuodijus toksinais, padeda greičiau pasveikti. Švitinami gyvūnai, kuriems buvo leidžiamas natrio chlorofilinas, ilgiau išgyvendavo ir netgi pasveikdavo.

1971 metais vienoje Leningrado ligoninių buvo tiriamas natrio chlorofilino poveikis vaikams, sergantiems onkologinėmis kraujo ligomis. Buvo atlikta 2000 kraujo tyrimų ir gauti teigiami rezultatai, kai natrio chlorofilinas buvo naudojamas po chemoterapijos ir rentgenoterapijos.

Natrio chlorofilinimas buvo sekmingai naudojamas gydant vaikus, sergančius ūmine leukoze, simptominėmis leukopenijomis ir trombocitopenijomis, antrinėmis hipochrominėmis anemijomis. Buvo nustatyta, jog vartojant skystą chlorofilą (natrio chlorofiliną) prieš valgį, kai kurso trukmė 8-52 paros, jokių pašalinių poveikių nebuvo pastebėta ir vaikai puikiai toleravo preparatą.

Chlorofilas puikiai reguliuoja skysčių šalinimo iš organizmo funkcijas. Jei geriamas iš ryto dar nevalgius, atpalaiduoja insktus ir šlapimo pūslę nuo susikaupusių per naktš skysčių ir šlapimo rūgšties. Skystas chlorofilas gali būti išgaunamas iš eglių spyglių, liucernos, dumblių arba javų želmenų.

Vartoti rytais kaip energetinį gėrimą po 20 – 50 ml (2 – 5 valgomuosius šaukštus) gryno arba praskiedus vandeniu. Esant dideliems fiziniams krūviams galimos didesnės dozės.

Sergant ūminėmis virusinėmis ir peršalimo ligomis chlorofilą rekomenduojama gerti po 50 ml du kartus per parą. Kad būtų pasiektas reikiamas efektas, dozės turi būti didelės, bet trumpalaikės. Gerti bent 20 min prieš valgį ar valgio metu, jeigu turite rėmens problemų.

Profilaktikai (kaip maisto praturtintoją) vartoti 2 kartus per dieną po 1 valg. šaukštą gryną arba praskiedus vandeniu. Vartojimo trukmė individuali: nuo 2 savaičių iki kelių mėnesių ir ilgiau.

Mineralų kompleksas

Skysto chlorofilo sudėtyje yra daugybė biologiškai aktyvių mineralinių medžiagų (kalio, geležies, magnio, mangano, kalcio, natrio, cinko, vario, nikelio, kobalto ir kt.), beta karotino, folio rūgšties, poliprenolių ir kt. organizmui būtinų medžiagų. Žmogaus kraujotakos sistema, praturtinta chlorofilu, veikia daug efektyviau: geriau pašalinami šlakai ir medžiagų apykaitos atliekos. Pastebėta, kad chlorofilas padeda apsivalyti organizmui nuo radioaktyvių medžiagų ir toksinų.

Moksliniai tyrimai rodo, kad chlorofilas: valo organizmą, saugo DNR nuo pakitimų; gerina skrandžio – žarnyno veiklą, atkuria skrandžio rūgščių pusiauvyrą esant rėmens dirginimui; stiprina širdį ir kraujagysles, reguliuoja kraujospūdį; stiprina imuninę sistemą, stimuliuoja kraujo gamybą, atnaujina raudonuosius kraujo kūnelius, padidina hemoglobino kiekį; gerina miego kokybę, suteikia energijos, šalina nuovargį, padeda atstatyti organizmą po didelių fizinių krūvių, todėl labai tinka sportininkams; stiprina ląstelių atsparumą ir stabdo bakterijų dauginimąsi, nes yra pakankamai stiprus antiseptikas, galintis užmušti mikrobus, esančius po sveikais audiniais. Naudojant išoriškai chlorofilo, chlorofilo tirpalas dezinfekuoja, valo ir gydo žaizdas.

Skystas chlorofilas naudojamas tiek į vidų, tiek išoriškai.
Į vidų vartojamas: Šalinti iš organizmo vaistinių preparatų likučius, toksinus, neutralizuoti kancerogenus; stabdyti bakterijų ir grybelių dauginimąsi; sveikos žarnyno mikrofloros palaikymui; esant kvėpavimo susirgimams, bronchitui, astmai, anginai, tonzilitui, peršalimui; esant žaiszdoms, opoms organizme; esant kasos, skrandžio, kepenų bei tužies sutrikimams; kraujodaros sistemos palaikymui ir stimuliavimui; esant ginekologiniams susirgimams, sergant onkologinėmis ligomis, po spindulinės ir chemoterapijos; aterosklerozės ir psoriazės profilaktikai; sergant sąnarių, skydliaukės, širdies ir kraujagyslių ligomis; kraujospūdžio reguliavimui; nervingumo ir nuovargio mažinimui; bendro organizmo atsparumo didinimui; imuninės sistemos stimuliavimui; rūkymo pasekmių mažinimui ir t.t.

Išoriškai vartojamas: Žaizdų valymui ir gydymui; esant nudegimams; praguloms, sumišimams, uždegimams; nosies ir gerklės skalavimui, esant uždegimui ir slogai; esant kariesui ir santenų uždegimui; siekiant greitai atkurti ląsteles ir audinius ir t.t. Chlorofilas rekomenduotinas seniems ir nusilpusiems žmonėms, sergantiems anemija, onkologinėmis ligomis, gyvenantiems ar dirbantiems padidintos radiacijos ar užterštumo zonose, miestuose, visą dieną dirbantiems uždarose patalpose, mažai gaunantiems saulės šviesos, ypač žiemą.

Mūsų parduotuvėje galite įsigyti šiuos chlorofilo produktus

Grįžti į tinklaraštį